espa banner
Εκδηλώσεις Κανελλάκης A.E.

Τα Νέα μας

Συμμετοχή στην 2η Έκθεση Οικονομικής Θέρμανσης

Με εντυπωσιακή επιτυχία στέφθηκε η δυναμική παρουσία της KANEΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. στην ”Δεύτερη Έκθεση Οικονομικής Θέρμανσης” που πραγματοποιήθηκε από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Η επιτυχία πιστοποιείται από τις χιλιάδες επισκεπτών, που επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. για να ενημερωθούν  για τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε ξεναγήθηκαν στον άρτια διαμορφωμένο χώρο και γνώρισαν από κοντά τις τελευταίες καινοτομίες σε επώνυμα και δοκιμασμένα προϊόντα χρήσης Pellet  και ξύλου, των μεγαλυτέρων εργοστασίων, όπως σόμπες αερόθερμες και νερού (καλοριφέρ), λέβητες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες θέρμανσης, τζάκια και κασέτες, ατομικές μονάδες αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, αντλίες θερμότητας, θερμοπομπούς, καύσιμες ύλες υψηλών προδιαγραφών κ.α. σε συνδυασμό πάντα με τις προτάσεις και λύσεις από το έμπειρο προσωπικό και τους  Μηχανολόγους Μηχανικούς της Εταιρείας.

​Η Εταιρεία διέθεσε ενημερωτικό υλικό για όλα τα προϊόντα με απαραίτητες πληροφορίες, δίνοντας μια πληρέστερη ενημέρωση,  που υπόσχεται και εγγυάται εδώ και 33 χρόνια η ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.

 


Εικόνες: